Uw gezinsleden en uzelf verdienen de beste bescherming. Ons team waakt over uw bezittingen, uw mobiliteit, uw gezondheid en uw toekomst. Reken op ons voor een optimale bescherming tegen mogelijke risico’s en tegenslagen.

Uw aansprakelijkheid

Naast de gewone familiale polissen bieden wij tal van uitbreidingen, voor onder meer paardrijden, jacht, etc. Bijzondere aandacht schenken wij aan de verplichte vezekering van al uw huispersoneel voor arbeidsongevallen.

Uw mobiliteit

We verzekeren uw voertuig op de best mogelijke manier, zonder de kostprijs uit het oog te verliezen. Onze specialisten werken een offerte op maat uit en doen u verschillende voorstellen qua afschrijvingspercentages en vrijstellingen.

Naast uitgebreide volmachten voor het onderschrijven van uw voertuigen sluiten wij, voor exclusieve modellen of old timers, service level agreements af met gespecialiseerde niche verzekeraars.

Uw patrimonium

Als eigenaar of huurder van een pand is de brandverzekering onontbeerlijk. Bescherm uw pand en inhoud tegen brand, glasbreuk, storm-, hagel-, water- en sneeuwschade.

We kunnen ook uw buitenverblijf of ander patrimonium in het buitenland verzekeren.

Bezit u juwelen, antiek, kunst- of andere collecties zoals oldtimers? Dan is een specifieke aanpak vereist en raden wij u aan contact op te nemen met onze gespecialiseerde kunstafdeling.

Uw levensstandaard

Om uw gezondheid te beschermen werken wij samen met de beste hospitalisatieverzekeraar. In geval van overlijden staan wij uw gezinsleden bij om hun levensstandaard te beschermen, de kredietlasten volledig in te dekken en de succesierechten te beperken.s

via een contract pensioensparen, VAPZ of individuele pensioentoezegging (IPT) kunt u een aanvullend pensioen opbouwen tegen fiscaalvriendelijke voorwaarden.

Uw vrijetijd

Voor uw buitenlandse reizen is het noodzakelijk dat u beschikt over de meest uitgebreide reisbijstandsverzekering, met meer dan gemiddelde interventielimieten en een supplementaire aansprakelijkheidsdekking.

Onze ongevallenverzekering is aangepast aan uw levensstijl. Exclusieve sporten zoals deltavliegen bergbeklimmen, motorrijden (doorgaans uitgesloten) en andere vaak niet-verzekerde activiteiten zijn inbegrepen in de dekking.

Meer weten?

Interesse in een specifieke verzekering of wenst u uw verzekeringsdossier te laten screenen? Laat hier uw gegevens achter en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

U kan ons ook rechtstreeks bereiken via 03 217 06 06 of info@vanbreda-medius.be

Wij zijn er voor u.