Als bedrijfsleider van een KMO hebt u veel aan uw hoofd: uw onderneming in rechte banen leiden, uw medewerkers aansturen en de contacten met uw cliënten of leveranciers onderhouden. Verzekeringen komen dan niet op de eerste plaats. Onderneem gerust en laat ons uw risico’s beheren.

Onze aanpak

Als cliënt beschikt u bij ons over een troef die geen enkele andere speler in de markt u kan bieden. U geniet  van de voordelen van klant te zijn bij de grootste Belgische verzekeringsmakelaar. Zo kunnen wij als marktleider de premies drukken, de waarborgen maximaliseren en de beste kennis en expertise aanbieden.

Wij specialiseren ons in uw activiteit

Elke KMO heeft zijn eigen risico’s. om uw business te verstaan is het van groot belang dat zowel uw accountmanager als uw cliënt- en schadebeheerder bij Vanbreda Mediùs uw bedrijf zeer goed kennen. Een grote brandschade in een opslagplaats vraagt nu éénmaal een andere aanpak dan een inbraak bij een concessiehouder.

Bewaar zelf het overzicht

U bewaart graag het overzicht. Dankzij onze tool Mybroker vindt u al uw polissen op één plaats en krijgt u een actueel beeld van de schadegevallen die Vanbreda Mediùs voor u beheert.

Inkoopkracht resulteert in scherpe premies

Iedere dag opnieuw kiezen bedrijven voor Vanbreda Mediùs. Door onze grote inkoopkracht bij de verzekeraars, Onze knowhow en uitstekende relatie met verzekeringsmaatschappijen garanderen wij u een verzekeringspakket op maat van uw bedrijf.

Uw pakket extralegale voordelen maakt het verschil.

Uw bedrijf wil zich onderscheiden op de markt om zo de beste werkkrachten aan te trekken. Dat kan door ze een pensioenplan of een hospitalisatieverzekering aan te bieden. Net als een bedrijfswagen of maaltijdcheques zijn die Employee Benefits een extralegaal voordeel. Wij staan u van A tot Z bij om uw werknemers mee in de watten te leggen.

Wij zijn er voor u.