Hebt u een (bestel)wagen op naam van uw zaak? Of beheert u een heel wagenpark voor uw bedrijf? Zorg er dan voor dat u veilig de baan op kan. Denk hierbij in eerste instantie aan het voertuig zelf, maar vergeet ook niet wie en wat u vervoert goed te beschermen.

Er bestaan veel dekkingen om uw voertuigen te verzekeren, en ook uw personeelsleden en derden die betrokken zijn bij een ongeval met één van uw voertuigen.

Enkele voorbeelden:

  • Tijdens een storm valt een boom op uw bedrijfswagen. Is de schade gedekt?
  • Bij een verkeersongeval verwondt één van uw chauffeurs een andere bestuurder. Moet u opdraaien voor de hospitalisatiekosten?
  • Uw vrachtwagen kan niet meer rijden na een ongeval. Worden de kosten voor het slepen terugbetaald?
  • Eén van uw voertuigen wordt gestolen. Hoe zit het met de vervanging ervan?

Samen kunnen wij op al deze vragen antwoorden. We stellen u een volledig nazicht voor van uw verschillende autoverzekeringen en een vergelijking met onze oplossingen:

  • B.A. Auto: de verplichte verzekering B.A. Auto vergoedt de schade die de bestuurder (u of iemand anders) van de verzekerde wagen aan iemand anders berokkent wanneer hij aansprakelijk is voor een verkeersongeval.
  • Omniumverzekering: de Omniumverzekering vergoedt de materiële schade aan uw wagen – ongeacht of u in fout bent of niet.
  • Bestuurdersverzekering: de Bestuurdersverzekering vergoedt de bestuurder van de verzekerde wagen bij letsels ten gevolge van een verkeersongeval, zelfs als hij in fout is.
  • Rechtsbijstand: de Rechtsbijstand is een verzekering die u de mogelijkheid biedt om u te laten bijstaan bij een geschil waarbij uw verzekerde wagen betrokken is. Deze verzekering vergoedt de gerechtelijke kosten bij een burgerlijke procedure en de kosten voor de advocaten als u bijvoorbeeld wordt vervolgd wegens een verkeersovertreding, maar komt bv. ook tussenbeide als u een proces aanspant tegen de persoon die u bij een verkeersongeval schade heeft berokkend.

Wij zijn er voor u.